Drikkevarer

Drikkevarer Eksempel

En vellykket fest
Der er mange ting at holde styr på, hvis man skal holde fest hjemme eller i lejede lokaler. Lige så vigtig som middagen er drikkevarerne. Der skal ikke alene være nok, det skal også være lækkert. Det kan vi garantere dig for, det bliver, som du aftaler med os. Vi kan levere øl, vand, rød-, hvid og rosévin, drinks, juice kort sagt – alt hvad du kan få brug for til festen, leverer vi.

Dedikerede medarbejdere
Hos BONCAT.DK er alle vores medarbejdere dedikerede til det, de laver. Vi leverer ikke kompromiser til dine smagsløg. Alle drikkevarer er nøje udvalgt til at passe perfekt til menuerne, så tingene går op i en højere smagsenhed. Vores medarbejdere har forskellige specialer, nogle ved det meste om vin, nogle om øl og nogle igen ved alt, der er værd at vide om kaffe.

Forskellige vine til forskellige menuer
Det er vigtigt, vinen passer til menuen og omvendt. Når du bestiller mad og drikkevarer hos os, kan vi rådgive dig grundigt, så der serveres de helt rigtige vine eller øl til middagen. Vil du holde et selskab uden alkohol, er der mange, andre spændende muligheder.

Vi ved en masse om øl
Vi elsker god øl. Vi har gennem seriøse studier af øl, oparbejdet stort kendskab til de mange både danske og udenlandske brands. Derfor kan vi rådgive dig grundigt og levere de helt rigtige øller til menuen og lejligheden.

Skal kaffen være god?
Ikke helt barista men næsten. Den bedste måde at blive god på, er at drikke sig igennem.
Vi kender til mange forskellige kaffemærker og i mange prislejer. Derfor kan vi altid finde den rigtige kaffe til dit arrangement.

Professionelle leverandører
Hos BONCAT.DK udvælger vi vores leverandører nøje, da det er vigtigt for os, at de lever op til vores værdier om kvalitet og punktlighed – også når det gælder drikkevarer.

Kontakt os
Klik her og finder du ikke det du søger, står vi klar til at hjælpe dig på 44 847 847.