Frokostordning med omtanke

Frokostordning til mindre og større firmaer
BONCAT.DK tilbyder frokostordninger til både mindre og større firmaer. For os er frokosten en begivenhed. Derfor gør vi også alt for at du forlader den med et smil på læben, en god smagsoplevelse rigere.

Sund og ernæringsrigtig mad
Vi bruger i vid udstrækning økologiske varer, og gør hvad vi kan for at lave sund og ernæringsrigtig mad. Og vi køber vores råvarer lokalt, hvis muligt.

Inspiration fra ind- og udland
Vi er fulde af gode ideer, og vi henter inspiration i både det traditionelle, danske køkken og i udlandet. Det er vigtigt for os, menuerne ikke bliver ensformige, så vi udvikler os hele tiden. Vi kan sagtens køre italiensk eller græsk tema, og vi er altid åbne for nye idéer og tiltag, så tøv ikke med at sige frem.

Lidt af det hele
Er I glade for varm mad eller spændende salater? Synes I godt om ost eller varm suppe?? Italiensk charcuteri eller kage?? Vi er fleksible og laver gerne en frokostpakke, der passer præcis til jeres firma. Det eneste vi aldrig går på kompromis med er kvaliteten.

Den aktuelle ugemenu kan du altid se her.

Vi leverer også drikkevarer og mellemmåltider/frugt, hvis du ønsker det
Vi er, udover vores daglige frokostløsninger, også leveringsdygtige i økologisk mælk, juice, kildevand, frugtordninger og meget mere. Kontakt os og få tilbud på levering af frugt eller kage.

Kursusmenuer og service
Står du og skal afholde kursus men mangler forplejning, er du landet det rette sted. Vi kan levere kursusmenuer helt efter dit ønske. Mangler du service på din location kan vi også klare dette. Om det er 10 eller 200 kuverter spiller ingen rolle, vi leverer både til mindre og større arrangementer.

Kontakt os
Få mere at vide om en frokostordning, der er skræddersyet til jer – ring 44 847 847 eller send os en mail her.