Grøn tankegang

Vi værner om miljøet
Hos BONCAT.DK er vi vores ansvar bevidst. Vi tænker på miljøet og den verden, vi efterlader til vores efterkommere – både når det gælder valg af råvarer, madlavning, ansvar og miljø.

Vi sparer på ressourcerne
For at bidrage til en bedre verden, nedbringer vi vores forbrug af energiressourcer ved at have sensorer monteret på armaturer, sæbedispensere og lys på matriklen. Vi anvender sparepærer og har energieffektive løsninger overalt i huset.

Miljøvenlig strøm fra Ørsted
Vores strøm er miljørigtig strøm leveret af Ørsted. 

Svanemærkede rengøringsprodukter
Vi bruger Svanemærkede rengøringsprodukter, hvor det er muligt. Ved brug af Svanemærkede produkter er vi med til at begrænse miljøbelastningen under produktion og brug, at fremme sundhed ved brug af produkter på huden, at begrænse parabener og andre farlige indholdsstoffer (kræftfremkaldende, mutagene, reproduktionstoksiske og sensibiliserende stoffer) og meget andet.

Vores biler kører med partikelfiltre
Vi leverer i kølevogne, som alle kører med partikelfiltre. Disse filtre fanger og reducerer antallet af sodpartikler fra forbrændingsprocessen, inden de når ud i atmosfæren.

Hos BONCAT.DK tror vi på økologi og sund fornuft
Vi køber økologi, hvor det giver mening, og så mange steder som det lader sig gøre. 
Eksempelvis er stort set alle vores mejeriprodukter og mel økologisk. Vi holder os ajour med leverandører af økologi, så vi altid køber ind hvor de bedste råvarer er tilgængelige. Jo bedre råvarer, jo bedre smagsoplevelse. Læs mere om det økologiske spisemærke her.

Omtanken gælder også på kontoret
På kontoret er vores filosofi at korrespondance for så vidt muligt foregår elektronisk. På denne måde holder vi papirforbruget på et minimum, så vi ikke belaster miljøet unødigt.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, ønsker du at vide mere, eller vil du gerne tale med en medarbejder, så sidder vi klar ved telefonerne på 44 847 847. Du er også altid velkommen til at sende os en mail her.