Hvem er vi

Et pålideligt cateringfirma med god anciennitet
BONCAT.DK har til huse i Vanløse i København. Vi har gennem flere år leveret mad og drikke til både firmaer og private i København og omegn.

Vi er et sundt og dynamisk køkken bestående af dedikerede kokke, engageret køkkenpersonale, punktlige chauffører og imødekommende kontorpersonale. Med god, indbyrdes omgangsform og et godt samarbejde på tværs af funktioner, bidrager alle på lige fod for at opretholde det gode ry, som vi har oparbejdet blandt vores kunder.

Når mad ikke bare er mad
Vores personale brænder for deres arbejde, og de elsker at lave mad. De bruger derfor meget energi og ressourcer på at sammensætte velsmagende og næringsrige retter, samtidig med at der tages højde for fedtprocent og kulhydrater. Udover at maden skal være sund, er det vigtigt for os, at maden skaber energi til medarbejderne. Der skal være plads til diversitet, så vi tager også højde for diverse allergier, religiøse restriktioner og livsstile som kræver specifik kost.

Vi anvender udelukkende friske råvarer i vores mad, og går ind for økologi. Din mening er vigtig for os, og vi kan derfor sammensætte menuer og buffeter helt efter dine ønsker.

Vi kan det hele – både til private og erhverv
Vi leverer både mad til virksomheder, der får leveret velsmagende mad på dagligt basis, og vi skaber også enestående fester både ”inhouse” og ”outhouse”. Så har du rammerne men mangler maden, kan vi selvfølgelig hjælpe.
Ønsker du at afholde din fest udenfor hjemmet, har vi enestående rammer i ”Den Gamle Danseskole” i Vanløse, der både kan huse det mindre selskab og den store fest.

Vi kan også levere udstyr og øvrige tilbehør til festen. Du skal blot informere os om hvad du ønsker, så sørger vi for tingene derfra.