Mad med hjertet

Mad med hjertet
Hos BONCAT.DK laver vi vores mad fra bunden, og stiller høje krav til vores råvarer. Vi lægger stor vægt på god kommunikation, åbenhed og ærlighed i køkkenet, så vel som ved den daglige kontakt med vores kunder. Således kan vi i fællesskab finde de helt rigtige løsninger. Det er vigtigt for os, at vores kunder har lyst til at bruge os igen og igen, og et tæt samarbejde er derfor altafgørende.

Vi prioriterer dansk og økologi
Hos os få du sæsonens bedste råvarer. Vi vægter økologi højt, men køber hellere friske æbler fra Fejø end økologiske æbler, der skal transporteres helt fra Guatemala. Friskplukkede råvarer giver det bedste resultat, og vi bestræber os altid på, at der er kort vej fra grobund til tallerken.

Vi kokkererer efter årstiderne
I vores bestræbelser på at levere mad tilberedt af friske råvarer, kokkererer vi oftest efter årstiderne. Vi sørger endvidere for et varieret og lækkert anrettet udvalg af mad, så man ikke bliver træt af menuen. Vi tager gerne mod specielle bestillinger og ved altid, hvor vi skaffer de bedste råvarer, hvis det er uden for sæson.

Åben dialog
Vi går ind for åben dialog. Så har du lyst til at tale med en af vores kokke, er vi kun et opkald væk. Vi er også glade for feedback, da denne er med til at sikre os et godt fundament for mad, der lever op til vores kunders forventninger.

Faste chauffører
Får du en frokostordning hos os, vil du altid have en fast chauffør tilknyttet. Chauffører er vores egne og kører kun for BONCAT.DK. De er derfor stabile og punktlige, så du altid kan være sikker på, at maden står på bordet til rette tid.

Uanset om du blot skal afholde et enestående arrangement, eller har brug for en fast frokostaftale, så sidder vi klar ved telefonerne til at rådgive dig bedst muligt.
Vi kommer gerne forbi dit firma og fortæller om vores frokostløsninger.
Skal du bruge mad til et privatarrangement og har brug for mad ud af huset eller i selskabslokale, så står vi også klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at ringe og bestille tid til fremvisning af vores selskabslokaler.

Du kan sende os en mail her, eller du kan ringe til os på 44 847 847.