Plads til det særlige

Vi gør dine ønsker til virkelighed
Hos BONCAT.DK lever vi af at arrangere individuelle selskaber helt efter vores kunders ønsker. Vi har mange års erfaring inde for cateringbranchen, og har derfor stor viden om mange forskellige typer arrangementer. Vi kan derfor både rådgive og inspirere, hvis du ikke har helt form på arrangementet endnu.

Plads til det særlige
Har du specielle ønsker til dit arrangement, går vi langt for at opfylde dem. Vi skræddersyr gerne menuerne og kan også komme og servere, hvis du har brug for det. Vores eventpersonale er detaljeorienterede, så vi kan også sørge for de helt unikke og små detaljer, når du planlægger surprise-party eller vil give dine gæster en helt speciel oplevelse.

Både små og store særlige fester
Uanset om du ønsker at afholde et lille, intimt arrangement eller vil holde et brag af en særlig fest, så gør vi dine drømme til virkelighed. Vi tager os af alt det praktiske, så du udelukkende har én kontaktperson. På denne måde er det nemt for dig, og det sikrer også at intet falder ned mellem to stole og mangler på den store dag.

Fester i alle prislejer
Vi synes, at alle har ret til en god fest. Derfor kan vi arrangere fester i mange prislejer. Hvis du oplyser dit budget, så kommer vi med forslag til hvordan du får skruet den bedste fest sammen inde for de givne rammer.

Gode samarbejdspartnere
Vi er tilknyttet mange gode samarbejdspartnere. Så skulle det ske at din fest består af effekter, som vi ikke ligger inde med, så skaffer vi dem hurtigt. Vores samarbejdspartnere er professionelle og fleksible, og du behøver kun handle et sted, nemlig hos os.

Kontakt os
Vi er altid åbne for at finde alternative løsninger, og vi elsker at gøre det umulige muligt. Har du spørgsmål eller ideer til dit arrangement, eller mangler du inspiration, så tag bare fat i os.
Vi sidder klar ved telefonerne på 44 847 847. Du kan også sende os en mail her.