Praktisk

Anretning
Vores buffeter, tapas, receptioner med videre, er lige til at sætte på bordet, kun brødet skal skæres. Det kolde kommer i praktiske stabelkasser og det varme kommer i termokasser.
Alt er anrettet på pænt hvidt porcelæn, det er det mest miljørigtige, og det ser pænest ud!
Hvad angår menuer, og andre større arrangementer aftales nærmere, i forhold til anretning, service, servering og så videre.
Vi gør opmærksom på at al service skal afleveres i rengjort stand.

Levering/afhentning
Levering af mad og drikke i København City koster kr. 295,00 inklusiv moms.
Levering af mad og drikke i Storkøbenhavn koster kr. 345,00 inklusiv moms.
Levering af mad og drikke i Nordsjælland koster kr. 395,00 inklusiv moms.
Levering af mad og drikke i Midtsjælland koster kr. 445,00 inklusiv moms.
Levering af mad og drikke i Sydsjælland koster kr. 470,00 inklusiv moms.

Levering uden for nævnte områder efter aftale.
Vi anbefaler levering 30 minutter inden maden skal spises – kontakt os endelig i tvivlstilfælde.

Afhentning af service efter endt arrangement koster det samme som den pågældende levering.
I kan sagtens vælge at afhente, og/eller aflevere selv, mellem 6.00 og 15.30
Som udgangspunkt afhenter vi førstkommende hverdag, mellem 12.00 og 14.00. Vi gør opmærksom på at al service skal afleveres/afhentes i rengjort stand.

Der vil blive faktureret kr. 500,00 inklusiv moms for manglende rengøring af service.
Der vil blive faktureret kr. 200,00 inklusiv moms pr. manglende eller ødelagt servicedel.

Bestilling/afbestilling
Det er en god idé at bestille i god tid, så har vi mulighed for at planlægge bedst muligt.
Ved betaling med kort bliver pengene først trukket ved levering. Du betaler intet depositum, og kan frit afbestille indtil en uge før arrangementet.

Sker der helt uventede ting, som sygdom osv. er det også helt okay at afbestille, selvfølgelig.

Ændringer i det bestilte antal kuverter modtages indtil en uge før arrangement, der vil blive faktureret fuld pris for det bestilte antal herefter.

Servering
Ved større arrangementer kan vi stille serveringspersonale til rådighed.
Kontakt os for priser og detaljer.
Personale faktureres sammen med maden.

Kok
Ved større arrangementer kan vi stille kokke til rådighed.
Kontakt os for priser og detaljer.
Personale faktureres sammen med maden.

Service

Vi kan sagtens være behjælpelige med leje af service. Se detaljer og priser i vores shop her.

Fakturering
Ved betaling med kort, bliver pengene trukket ved levering.
Ved fakturering vil der som udgangspunkt blive e-mailet en faktura umiddelbart efter endt arrangement. Fakturaen vil blive mailet til den oplyste e-mail adresse. Ved for sen betaling tilskrives renter og rykkergebyr i henhold til gældende lovgivning.

Særlige forbehold
BONCAT.DK forbeholder sig ret til ændringer på hjemmesiden,
i menuerne eller andet i forbindelse med en levering.

I mad leveret af BONCAT.DK kan det ikke garanteres, at der ikke kan forekomme spor af nødder eller andre allergifremkaldende elementer, der naturligt forekommer i fødevarer. Det kan heller ikke garanteres at maden overholder diverse religiøse foreskrifter. Har du brug for at sikre dig, at der absolut ikke er spor af et bestemt element, kræver det at du i god tid kontakter BONCAT.DK – så er vi i stand til vejlede dig bedst muligt.

Oplysningspligt i medfør af Persondataloven
I forbindelse med vores catering og planlægning af inhouse selskaber samt til brug ved fakturering, indsamler vi dine personlige data i form af navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Hvis vi ikke modtager disse oplysninger, kan vi ikke levere/arrangere til selskaber. Oplysningerne bruges i forbindelse med løbende kontakt i forbindelse med planlægningen og ved fakturering. I tilfælde af manglende betaling vil dine oplysninger kunne videregives til advokat, inkassobureau eller lignende instanser.

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og sikkert og i henhold til Persondataloven, og vi gemmer dine oplysninger i 5 år i vores bogholderi. Oplysninger, der ikke længere er relevante, slettes.

Den dataansvarlige er indehaver af BONCAT.DK, Jonas Bing. Du kan kontakte Jonas Bing, hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, der er registreret om dig, eller du vil gøre indsigelser mod registreringen. Klagemyndighed er Datatilsynet.

Oplysningerne videreformidles ikke til tredjemand uden dit samtykke. Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes. Vi indsamler ikke oplysninger om dig via andre medier, sociale netværk eller lignende, ligesom vi heller ikke samkører vores registre med andre.

Vi opbevarer dine oplysninger elektronisk og forsvarligt på vores computere. For at sikre at uvedkommende kan få adgang til dem og deres data, er computerne placeret under kontrollerede forhold, med de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Såfremt lovgivningen eller udviklingen inden for elektronisk databehandling kræver det, opdaterer vi vores oplysninger om persondata. Det vil i det tilfælde fremgå af hjemmesiden, at vilkårene er ændret.