Velvalgte måltider til lejligheden

Hos BONCAT.DK kan vi levere menuer til alle typer selskaber. Vi kan både levere en lækker tapasmenu til den kræsne gane, receptionshappere til mødet og en buffet fuld af forskellige lækkerier til dem, der gerne vil smage lidt af det hele. Både vores tapasmenuer og buffeter er sammensat af friske råvarer, og de kan selvfølgelig tilpasses helt efter dine ønsker.

Vi sørger for alt klapper til festen
Vi ved, at der kan være meget stress på, når man skal afholde et selskab, men med os som leverandør behøver du ikke bekymre dig om maden. Vores kokke tilbeder den valgte menu og vores chauffører leverer til aftalt tid – lækker velsmagende mad tilberedt helt fra bunden. På denne måde behøver du ikke bruge tid på maden men kan koncentrere dig om dine gæster.

Vi leverer både til private og erhverv
Vi leverer lækker mad til alle typer selskaber herunder både private receptioner, bryllupper, fødsels- og bryllupsdage, konfirmation og barnedåb, men vi kan også levere mad til firmaarrangementer så som picnickurve til teambuilding i det grønne, buffet til kursusdagen eller stor lækker dinner menu til firmafesten. Og vi er også leveringsdygtige i service, hvis du mangler det.

Vi kan også levere alt andet til selskabet
Udover at levere velsmagende mad kan vi også levere service, borde, stole, duge, pynt, og mangler du også et sted at afholde arrangementet, har vi de perfekte rammer til både den lille og den lidt større fest. Vi kan derudover levere popcorn- og softice maskiner, fadølsanlæg, grill og meget, meget mere, og vi kan også være behjælpelige, hvis du skal bruge personale.

Til priser hvor alle kan være med
Vi synes, alle skal kunne holde en god fest. Derfor er alle vores priser rimelige, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores mad.

Kontakt os
Vi elsker at planlægge fester, så har du brug for inspiration så ring på 44 847 847.
Du kan også bestille direkte her.