Lokaler til enhver lejlighed

De perfekte rammer om en vellykket fest

Står du og skal holde en fest men ønsker at holde den i skønne og indbydende lokaler, er du landet det rette sted.
På ”Den Gamle Danseskole” er rammerne om en vellykket fest helt perfekte. Der er både plads til velkomst i haven eller loungen, fin middag i salen og en svingom på dansegulvet.

Både inde og udearealer

Til Den Gamle Danseskole hører en hyggelig have hvor gæsterne fx kan nyde velkomstbobler, hvor bryllupsbillederne kan tages, eller hvor den helstegte pattegris kan stå og blive mør og lækker.
Indenfor i vores smukke lokaler, kan der dækkes op til 100 personer.

Vi kan tilberede lige det du ønsker

Vi sørger for det hele, mad, drikkevarer, servering og oprydning. Kommer du med gæsterne og dit gode humør, så klarer vi resten.
Til lokalerne er der også tilknyttet et stort industrikøkken, hvorfra vi tilbereder alt lige fra brunch til store 4-retters tallerkenanrettet menuer. Uanset om det er brunchbuffet til barnedåben eller stor gourmetmiddag til brylluppet, du søger, så tilberedes alt på location.

Vi har udstyret til indslag, musik og fest

Vi har et stort dansegulv med discolys, røgmaskine, bar med køleskab, isterningmaskine og fadølsanlæg. Lokalerne har trådløst Wi-Fi, projektor og professionelt musikanlæg med mulighed for tilslutning af stort set alt.

Lounge til velkomst, børneleg eller afslapning

Hos os finder du en dejlig lounge, hvor du fx kan tage imod gæsterne, inden middagen serveres i salen. Det kan også være der børnene trækker ned når ”de gamle” bliver for kedelige, eller farmor sætter sig når hun har brug for en time out.

Nemt at komme til med offentlig transport

Den Gamle Danseskole ligger 500 meter fra Vanløse station og den nye Metro. Der er 15 minutters transport til centrum med Metro, S-tog, bil eller taxa. Kommer gæsterne i bil, er der gode parkeringsmuligheder i området.

Kom ned og se ”Den Gamle Danseskole”

Kom og få en rundvisning i vores hyggelige selskabslokaler “Den Gamle Danseskole” på Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Ring og bestil tid på 44 847 847 eller send os en mail her.

Se vores facebook her.

Se mere og køb i vores shop her