Brunch med det hele

Brunch med det hele
Hvad enten du skal afholde barnedåb, sølvbryllup eller bare en hyggelig komsammen med familie og venner, er brunch fantastisk at samles om, hvis det skal være et arrangement i dagtimerne.
Dels kan alle være med, også ældre mennesker, der måske hurtigt bliver trætte, og dels er denne type sammenkomst som regel billigere end andre former for selskaber.
Hvis du ikke synes, du har plads nok til at lægge hus til festen, så har vi rummelige og indbydende lokaler til rådighed.

Du og dine gæster skal bare møde op, nemmere bliver det ikke
Hvis du vælger at afholde din brunch i vores hyggelige lokaler, skal du blot beslutte, hvad der skal på bordet, så tager vi os af alt andet.
Så du skal blot møde op og tage dig af dine gæster, alt andet sørger vi for.
Nemmere bliver det ikke.

I kan både feste inde og ude
Hvad med at starte med et glas bobler i haven eller en skål frisk frugt i loungen mens du byder gæsterne velkommen?

Efterfølgende kan I trække ind i vores flotte selskabslokale, hvor en lækker og indbydende brunch venter på dine gæster og dig.

Vælg selv indhold af brunchen i vores shop
Vælg selv jeres brunch i vores shop, og få serveret en brunch, der er sammensat helt efter dine ønsker.

Bruncharrangement i vores lokaler kan serveres alle ugens dage, men som udgangspunkt skal et bruncharrangement slutte senest kl. 14.00.

Eksempel på brunchpakke
Nedenfor finder du et eksempel på en færdig brunchpakke med det hele.

Brunch, 4 timer, pris 400,00, pr. person ved minimum 30 personer
Med brunch og 4 tilvalg se eksempel her, fri drikke – kaffe/te, juice, fadøl, vin, sodavand, isvand, lokale, service, duge, servietter, opdækning, servering og efterfølgende rengøring.

Kontakt os
Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp til at sammensætte din brunch, så giv os endelig et ring på 44 847 847 – Vi sidder klar til at hjælpe dig.