Udlejning

Udlejning Eksempel

Når festen skal være vellykket og nem
Hos Boncat.dk har vi alt, der skal til for at afholde en vellykket fest. Vi kan både levere enkeltdele og tilbehør til arrangementet eller varetage alt – næsten lige så nemt som hvis du holdt festen ude.

Vi lejer med
Udover at huse mange skønne fester, har vi også opnået stor succes med at holde en fest hjemme hos dig. Ud over vores store fleksibilitet, er vores brede udvalg af service og tilbehør til fester nøglen til vores succes.

Hvis du har pladsen, har vi alt det andet
Med os som sparringspartner behøver du kun handle et sted.
Har du altid drømt om en fest i egne rammer eller et haveselskab i det grønne, kan vi bistå dig. Telte, borde og service er blot nogle af mange de ting, vi kan levere, ud over en lækker festmiddag.

Alt hvad du skal bruge til en god fest
Blandt de ting vi kan hjælpe dig med, finder du: stole, borde, service, grill, fadølsanlæg, popcornmaskiner, softicemaskiner, chokoladefondue, telte og meget, meget andet. Vi er totalleverandør i vellykkede fester.

Til priser hvor alle kan være med
Vi rådgiver gerne, når du skal leje til festen. Vi spørger altid ind til dine forventninger og ønsker til festen, så vi bedst muligt kan rådgive dig til at holde din fest til en pris, hvor det stadig er sjovt. Vi udarbejder naturligvis et tilbud til dig, hvis du måtte ønske det.

Kontakt os
Vores glade festaber sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig godt i gang med en god fest, så ring til os på 44 847 847 og du er godt på vej.


Du kan gå til bestilling af udlejningsvarer her .
Mangler du manualer klik her