Ugemenu – Uge 19

Mandag – svin

¤ nakkekam / marsarla / svampe

¤ hvedekerner / piment / oliven

* kalkun / russisksalat / shiso

oksesalami / remo / padron

* dagens oste / tilbehør

grønkål / rødkål / rørsukker

lollo rosa / gulerod / persille

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Tirsdag – kylling

unghane / bbqsauce / majs ¤

sweet potato / løvstik / roseval

provenceskinke / snackpeber / afilla

oksebryst / peberrod / rødløg *

æggesalat / karse / æble *

pasta / edamam / ajvar

fricee / forårsløg / tomat

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Onsdag – svin

¤* kødboller / karry / peanuts

ris / citrongræs / hvidvin

ibiriskchorizo / blommer / salvie

roastbeef / urter / pickles

* hønsesalat / bacon / sennepscreme

broccoli / rosin / solsikkekerner

rodfrugter / timian / citron

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Torsdag – lukket

kristi himmelfartsdag

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Fredag – kylling

¤* wraps / kylling / guacamole

kartoffelchunks / sesam / flagesalt

røget filet / spinat / dilddressing

kalverulle / asparges / sky

makrel / mayo / kapers

spidskål / orange / lime

napolitana / agurk / kørvel

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Hver dag til frokost
rugbrød & lyst brød af skiftende karakter
grøn salat i overflod med flere slags tilbehør
frisk frugt, danske & udenlandske oste samt ekstra pålæg efter aftale

kage hver torsdag