Ugemenu – Uge 20

Mandag – kylling

Frederik & Marys bryllupsdag

*¤ kylling / stuvning / asparges

¤ sprød / tartelet / kurv

skinke / honning / chili

spidsbryst / cornichoner / peberrod
*dagens oste / tilbehør
hvidkål / spidskål / balsamicosirup
romanesco / agurk / radicchio

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Tirsdag – okse og svin

multibøf / cocktail / svampe

mash / rasp / crust
blomstersalami / artiskok / sukkerspirer* røget kalv / fersken / piment
tun / æbler / koriander *
broccoli / dress / græskarkerner
rucola / appelsin / grape

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Onsdag – svin

svinekam / spidskommen / juz

ris / babypspinat / timian

unghane / bacon / karry

roastbeef / trøffel / cherry

æg / rejer / karse

¤ pasta / oliven / edamame

råkost / tranebær / kørvel

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Torsdag – kalv

cuvette / selleri / rosmarin
tabuleh / harissa / mynte *¤

chorizo / lime / forårsløg
kalkun / paprika / urter
dagens oste / tilbehør *
bionda / mangetout / sesam
hvedekerner / frise / tomat ¤

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Fredag – svin

*¤ farsbrød / sauce / blød feta

kartoffel / persille / hvidløg

kalverullepølse / sky / løg

*mortadella / tapenade / nødder
kylling / ajvar / majs
ratatouille / skalotter / aubergine
hjertesalat / glaskål / dild

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Hver dag til frokost
rugbrød & lyst brød af skiftende karakter
grøn salat i overflod med flere slags tilbehør
frisk frugt, danske & udenlandske oste samt ekstra pålæg efter aftale

kage hver torsdag

chokoladekage med moccatop