Ugemenu – Uge 21
Mandag – Lukket
2. pinsedag
* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder
Tirsdag – svin
skinke / glacering / gulerod
kartofler / rapskimolie / urter
pastrami / peberrod / artiskok *
spianata romana / piment / oliven
kyllingesalat / asparges / karse
broccoli / solsikkekerner / creme fraiche *
frilice / ærter / fennikel
* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder
Onsdag – kalv
kalvecuvette / juz / knoldselleri
¤* bulgursalat / gremolata / citron
røget kalkun / forårsløg / ajvar
oksesalami / remo / ristede
skinkesalat / sennepsmayo / majs
bønner / cashew / sursød
napolitana / blomkål / persille
* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder
Torsdag – kylling
unghane / kokoscreme / bambus
ris / spidskommen / koriander
krydderrulle / sky / italiensk salat *
flæskesteg / appelsin / asier
skaldyrssalat / dild / lime *
råkost / rosin / rørsukker
aubergine / bionda / snackpeber
* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder
Fredag – svin og okse
*¤ burgers / bacon / ost
grovfritter / paprika / havsalt
honningskinke / tapenade / kørvel
roastbeef / drueagurk / pickles
* æggesalat / karry / æble
falafel / fricee / sesam
tomat / agurk / løg
* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder
Hver dag til frokost
rugbrød & lyst brød af skiftende karakter
grøn salat i overflod med flere slags tilbehør
frisk frugt, danske & udenlandske oste samt ekstra pålæg efter aftale
kage hver torsdag
æblekage med marcipancrumble