Ugemenu – Uge 21

Mandag – Lukket

2. pinsedag

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Tirsdag – svin

skinke / glacering / gulerod

kartofler / rapskimolie / urter

pastrami / peberrod / artiskok *

spianata romana / piment / oliven

kyllingesalat / asparges / karse

broccoli / solsikkekerner / creme fraiche *

frilice / ærter / fennikel

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Onsdag – kalv

kalvecuvette / juz / knoldselleri

¤* bulgursalat / gremolata / citron

røget kalkun / forårsløg / ajvar

oksesalami / remo / ristede

skinkesalat / sennepsmayo / majs

bønner / cashew / sursød

napolitana / blomkål / persille

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Torsdag – kylling

unghane / kokoscreme / bambus

ris / spidskommen / koriander

krydderrulle / sky / italiensk salat *

flæskesteg / appelsin / asier

skaldyrssalat / dild / lime *

råkost / rosin / rørsukker

aubergine / bionda / snackpeber

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Fredag – svin og okse

*¤ burgers / bacon / ost

grovfritter / paprika / havsalt

honningskinke / tapenade / kørvel

roastbeef / drueagurk / pickles

* æggesalat / karry / æble

falafel / fricee / sesam

tomat / agurk / løg

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Hver dag til frokost
rugbrød & lyst brød af skiftende karakter
grøn salat i overflod med flere slags tilbehør
frisk frugt, danske & udenlandske oste samt ekstra pålæg efter aftale

kage hver torsdag

æblekage med marcipancrumble