Ugemenu – Uge 26

Mandag – svin

nakkesteg / provence / juz

* perlebyg / hvidvin / mozzarella

pastrami / artiskok / peber

^ peberskinke / nødder / tapenade

* dagens oste / tilbehør

hvidkål / sortkål / sirup

napoli / edamame / agurk

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Tirsdag – kylling

kylling / rabarber / skysauce ¤*

kartofler / zitauer / timian

fennikelsalami / oliven / semi dried

lammerulle / italiensk salat / løg

tomatmadder / purløg / sennepsmayo

romain / squash / pesto

bønner / svampe / abrikos

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Onsdag – okse

¤* okseboller / pomedore / rosmarin

¤ penne / olivenolie / koriander

unghane / bacon / karse

chorizo diablo / chutney / piment

sild / kapers / dild

bionda / ærter / sweet chili

rodfrugter / lime / orange

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Torsdag – kalkun

kalkun / spinat / forårsløg

ris / safran / kardemomme

roastbeef / remo / ristede *

rejer / goma / sesam

dagens oste / tilbehør *

kikærter / blomkål / harissa

rødbederåkost / appelsin / hassel

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Fredag – kalv

kalvesteg / fennikel / urter

spansk kartoffel / flagesalt / paprika

spidsbryst / peberrod / æblekompot

^ mortadella / spirer mix /perler

æggesalat / karry / kørvel

* cherry / basilikum / feta

broccoli / solsikkekerner / sursød

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Hver dag til frokost
rugbrød & lyst brød af skiftende karakter
grøn salat i overflod med flere slags tilbehør
frisk frugt, danske & udenlandske oste samt ekstra pålæg efter aftale

kage hver torsdag

banankage med valnødder