Ugemenu – Uge 36

Mandag – okse

multibøf / gulerod / oregano

¤pasta / peberfrugt / basilikum

* peberskinke / trøffel / tapenade

kalkun / chili / mango

*dagens oste / tilbehør

qunioa / majs / romaine

egeblad / bønner / abrikos

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Tirsdag – kalkun

kalkun / svampe / timian

cous cous / forårsløg / fennikel¤

serranoskinke / oliven / mandler^

kalverullepølse / mørk sky / skud

kylling / harissa / ananas*

tomat / feta / feldsalat *

agurk / lollo rossa / mynte

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Onsdag – svin

svinenakke / provence / ratatouille

grove fritter/ paprika / flage salt

pastrami / peberrod / pærechutney

*røget filet / italiensk salat /shiso

*æggesalat / æble / dild

rødbeder / kirsebær / rucola

napolitana / perler / squash

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Torsdag – okse

oksebryst / rødder / rødvin ¤

kartofler / persille / smørolie

roastbeef / chutney / afilla*¤

kalkunchorizo / spirer / artiskok

dagens oste / tilbehør *

spidskål / radicchio / limesaft

hjertesalat / avocado / croutons¤

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Fredag – kyllling

*¤kyllingeboller / karry / kokosmælk

^hvide ris / hvidvin / jordnødder

kebab / hvidløg / urter

salami / purløg / ajvar

*fiskefilet / remoulade / citron

broccoli / sursød / solsikkekerner

falafel/ ærter / frisee

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Hver dag til frokost
rugbrød & lyst brød af skiftende karakter
grøn salat i overflod med flere slags tilbehør
frisk frugt, danske & udenlandske oste samt ekstra pålæg efter aftale

kage hver torsdag

hindbærsnitter med glasur