Tallerkener skabt til dagen

Nogle mennesker foretrækker at servere buffet til festlige lejligheder, mens andre foretrækker en menu, der kan serveres på tallerkener ved bordet. Hos boncat.dk kan vi naturligvis levere menuer i begge varianter, og du kan også skræddersy din menu, så den bliver, helt som du ønsker den.

Du kan sammensætte lige den tallerken, du ønsker
På denne side finder du både et eksempel på en tallerkenanrettet menu, ”a la carte selskabskort”, og du kan også gå direkte videre til vores shop, hvor du frit kan vælge blandt mange retter og sammensætte din menu, helt som du ønsker det. Du kan frit vælge en minimum 3-retters menu med frit valg blandt forretter, hovedretter, desserter og ost.

Bemærk
NB. Tallerkenretter kræver en kok og kan KUN serveres i vores selskabslokaler eller, efter aftale, til større arrangementer.

Finder du ikke, det du søger, finder vi det
Skulle udvalget ikke leve op til dine forventninger, eller er der en bestemt ret, du gerne vil have til dit selskab, der ikke findes i vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker.

Kontakt vores selskabsafdeling
Har du spørgsmål, inden du bestiller, eller har du behov for hjælp eller rådgivning, sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 44 847 847.